Accommodatie

AccommodatieOnze gastenkamers zijn ruim en comfortabel. Alle kamers hebben een eigen badkamer met op de vloer mintgroene Portugese tegels. Op iedere kamer is een waterkoker aanwezig om zelf een kopje thee of koffie te maken. De (boxspring)bedden zijn van hoogwaardige kwaliteit. Desgewenst kunnen de bedden een stukje uit elkaar geschoven worden.

In twee kamers is een bedstee gerealiseerd: in de ene kamer is dat een zgn. stapelbedstee, die ook geschikt is voor volwassenen. In de andere kamer is dat een kinderbedstee, geschikt voor één a twee kleine kinderen (tot ong. 10 jaar). Ook is in die kamer een kinderledikantje aanwezig voor kinderen tot een jaar of twee.

Hoewel iedere kamer een eigen indeling en kleurstelling heeft (in sprekende moderne kleuren), is de sfeer van de kamers identiek: moderne vormgeving in een authentieke setting dankzij de bewaard gebleven houten binten uit vroeger tijden. De ramen zijn voorzien van horren.

Op de begane grond is een kamer die ook geschikt is voor mindervaliden: extra brede deurkozijnen en een ruime badkamer. Op aanvraag zijn wandsteunen en een douchestoel beschikbaar.

In onze ontbijtruimte op de begane grond staat 's ochtends een rijk gesorteerde buffettafel klaar met onder meer warme broodjes, streekprodukten, yoghurt, fruit, eieren en dergelijke. Alle produkten van dierlijke oorsprong zijn biologisch. Uiteraard  serveren we hierbij een goede kop koffie of thee. Tip voor mooie zomerochtenden: lekker buiten ontbijten op het terras!

Klik voor een vergroting!
Klik voor een vergroting!
Klik voor een vergroting!
Klik voor een vergroting!

Wartena Hoeve
Oosterburen 8
9003 LN Warten

06-12 3536 18
058 - 2551075

info@wartenahoeve.nl